Overslaan en naar de inhoud gaan
Zin om een mysterieuze thriller over onverklaarbare gebeurtenissen in een provinciedorp te lezen? Dan ben je bij ons aan het goede adres; wij verloten samen met Uitgeverij Volt een exemplaar van Hou het stil van scenarioschrijver en acteur Wim Bax! Waarover gaat Hou het stil? De gehandicapte broer van hoofdpersonage Jacob heeft uit het niets hun moeder aangevallen. Als Jacob vervolgens halsoverkop naar zijn geboortedorp terugkeert, vinden er allerlei vreemde gebeurtenissen plaats. Samen met de psychiater van zijn broer probeert Jacob uit te vinden wat er aan de hand is. Daar word je toch nieuwsgierig van?! Wat moet je doen om in aanmerking te komen? - Like en share deze winactie op Facebook! - Tag iemand onder het bericht die ook toe is aan een mysterieuze thriller! Succes!
Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.