Overslaan en naar de inhoud gaan

We geven een exemplaar weg van Sterrenvlucht, een science fiction-thriller van Brandon Sanderson.

80 jaar geleden stortte een sterrenschip vol mensen neer op de planeet Detritus, die is omgeven door een eeuwenoude puinschil. De nakomelingen, die zichzelf de Rebellen noemen, leven in grotten maar worden desondanks toch onophoudelijk aangevallen door de Krell. De enige verdediging wordt gevormd door slimme jonge piloten die onbevreesd de lucht in gaan om de gemeenschap te beschermen. En piloot worden is altijd de ultieme droom van Spensa geweest. Maar haar lot is verweven met dat van haar vader – een piloot die jaren geleden werd neergeschoten, toen hij zijn team laf in de steek liet, waardoor Spensa’s kansen om naar de vliegschool te mogen klein zijn. Een toevallige ontdekking in een lang vergeten grot biedt haar misschien wel een manier om de sterren alsnog te claimen en een oud geheim te onthullen.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen?

  • Deel deze winactie en tag iemand die ook moet meedoen (bovenaan onze Facebookpagina, dus hier)!
  • Laat hieronder weten naar welke thriller je uitkijkt bij Iceberg Books en waarom (hier vind je hun site)

Succes!

Afbeelding
Dennis
Dennis Scheerman
Als kleine jongen las ik elk boek wat iets met draken, ridders of andere fantasy gerelateerde onderwerpen te maken. Een brief voor de koning, Harry Potter en alles daar tussen in werd verslonden. Naar mate ik ouder werd kwamen daar steeds meer thrillers bij. Nu de mazzel dat ik deze twee genres mag recenseren voor Thrillzone.

Reacties

Sandy van der Kolk

23 juni 2021 10:53

Lezersscore
0

Ik ben vooral heel benieuwd naar deze, Sterrenvlucht en het vervolg Sterrenzicht. En verder ben ik reuze benieuwd naar wat ze allemaal nog meer gaan uitgeven, zo klinkt 'De lange winter´-trilogie ook erg interessant ;-)

Corinne Bruinstroop

23 juni 2021 10:53

Lezersscore
0

De andere boeken van Brandon Sanderson zijn steengoed en ben erg benieuwd naar deze.

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.