Overslaan en naar de inhoud gaan

Samen met uitgeverij Boekerij gaven we 2 exemplaren weg van de thriller Hitlers vrede van auteur Philip Kerr. Dit deden we in het kader van ons vijfjarig bestaan!

Wie zijn de winnaars...?

  • Klaas van Loon
  • Herma Zitman

Van harte! Willen jullie je adresgegevens toesturen via [email protected]? Dan krijgen jullie het exemplaar thuisgestuurd.

Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.