Overslaan en naar de inhoud gaan

Jullie deden massaal mee aan de winactie van de eerste thriller van Hetty Kleinloog, De zusjes. We verlootten 1 exemplaar met uitgeverij Marmer!

Wie won...?

- Karen Mazurel!

Van harte! Stuur je gegeven in via [email protected] en dan komt het boek naar je toe.

Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.