Overslaan en naar de inhoud gaan

Het is zomer en die willen we goed inluiden met jullie! En dat doen we met een dikke winactie, want samen met de toppers van A.W. Bruna geven we een exemplaar weg van Die zomer, een steengoede thriller van Sharon Bolton! Deze auteur ken je natuurlijk van titels als Kleine zwarte leugens en Blijft waar je bent.

Waarover gaat Die zomer? Een oneindige, gouden zomer, zes tieners zien een prachtige toekomst tegemoet. Tot een roekeloos spel zodanig uit de hand loopt dat een vrouw en twee kinderen verongelukken. De achttienjarige Megan neemt alle schuld op zich, zodat haar vrienden hun dromen waar kunnen maken. De afspraak is dat zij elk van hen na haar vrijlating om een gunst mag vragen.

Pas twintig jaar later staat Megan weer buiten. En haar spel kan beginnen…

Klinkt goed toch?! Hoe maak je kans?

- Like en deel deze winactie! (bovenaan onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/ThrillZone1/)

- Tag een leesmaatje van je die ook moet meedoen!

Succes!

Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reacties

Sonja engelaar

23 juli 2021 20:44

5

Wauw wat zou ik graag deze boek voor mijn nicht willen winnen,die is stapelgek op jou boeken🍀🍀🍀👍👍

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.