Overslaan en naar de inhoud gaan

Wij gaven samen met uitgeverij A.W. Bruna 2 exemplaren weg van De verloren zoon, de nieuwste Orphan X-thriller van Gregg Hurwitz! Evan Smoak heeft het nog nooit zo zwaar gehad in deze nieuwste telg uit de reeks!

Wie won...?

- Willem Pelk

- Arno van Dinther

Van harte! Stuur je gegevens in via [email protected] en dan zorgen we dat het boek naar je toe komt!

Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.