Overslaan en naar de inhoud gaan

'Ik daag je uit om dit boek neer te leggen voordat je bij het hartverscheurende einde bent gekomen.' - DAILY EXPRESS

Dat klinkt goed toch? Het gaat om de nieuwste thriller van Lisa Jewell, Toen was ze weg. En goed nieuws deze zomerdagen; je kunt het boek bij ons winnen! Samen met A.W. Bruna verloten we 2 exemplaren onder jullie.

Ze was vijftien, haar moeders oogappel. Ze had haar hele leven nog voor zich. En toen, in een oogwenk, was Ellie verdwenen.

Tien jaar later heeft Laurel de hoop nog altijd niet opgegeven dat ze Ellie zal vinden. Als ze een charismatische man leert kennen voor wie ze als een blok valt, brengt dit wat licht in haar leven. Maar wat haar volledig de adem beneemt is zijn negenjarige dochter. Want dat meisje is het evenbeeld van Ellie. En alle onbeantwoorde vragen die Laurel al zo lang achtervolgen komen in volle vaart terug.

Wat is er met Ellie gebeurd? En wie heeft er nog steeds geheimen prijs te geven?

Wauw...dit klinkt spannend! Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor een exemplaar?

- Like en deel deze winactie bovenaan onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/ThrillZone1)

- Volg ons op Insta (thrillzone_boekrecensies)!

Succes!

 

Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reacties

5

Voor me schoonzus die leest heeeel veel

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.