Overslaan en naar de inhoud gaan

Bij ThrillZone zijn we niet vies van een goede thriller waarin complotten, geheime wapens en een spannend plot een verhaal vormen. Bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff verschijnt in september Antrax eiland van auteur D.L. Marshall en het verhaal klinkt goed, want het combineert dit alles met een moordzaak!

In 1942 startte de Britse overheid een onderzoek naar een biologisch wapen waarmee ze Duitsland had kunnen verslaan. Het wapen werd nooit gelanceerd, maar het eiland waarop de tests werden uitgevoerd, werd volledig met dodelijk antrax vervuild.

Opnieuw is op het eiland een onderzoek gestart, maar de wetenschappers komen vast te zitten door een storing. Troubleshooter John Taylor wordt naar het eiland ingevlogen. Als één van de wetenschappers dood blijkt te zijn, realiseert Tyler zich dat hij zit opgesloten met een moordenaar…

‘Antrax eiland is een zeldzaamheid: een doordachte en intelligente thriller. Absoluut briljant.’ M.W. Craven, auteur van Brandoffer

D.L. Marshall is geboren in Halifax, West Yorkshire. De donkere, industriële architectuur, diepe valleien en bleke moerassen uit Yorkshire hebben een grote invloed op zijn thrillers. Met Antrax eiland won Marshall de Northern Writers’ Award.

‘Antrax eiland is een genot.’ Chris McGeorge, auteur van Tik Tak

 

 

Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.