Overslaan en naar de inhoud gaan

Samen met A.W. Bruna verlootten we twee exemplaren van de nieuwe, steengoede thriller van Lisa Jewell: Toen was ze weg. Jullie deden massaal mee op Facebook, waarbij we jullie vroegen ons te volgen op Instagram (thrillzone_boekrecensies).

Wie o wie wonnen een exemplaar?

- Annemarie van Meegdenburg

- Susanne Burggraaff

Van harte! Stuur jullie adresgegevens in via [email protected] en dan komt het boek naar je toe!

Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.