Overslaan en naar de inhoud gaan

Een ingenieuze literaire thriller boordevol verrassende wendingen voor de liefhebbers van Gillian Flynn en Ruth Ware. We hebben het over Hij en zij van auteur Alice Feeney. Benieuwd? We hadden goed nieuws: samen met de toppers van A.W. Bruna verlootten we 2 exemplaren!

Nou, wie zijn de 2 gelukkigen?

- Meike Damen

- Jennifer Huf

Van harte! Stuur jullie gegevens in via [email protected] en dan komt het boek naar je toe!

Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.