Overslaan en naar de inhoud gaan

Jullie deden weer massaal mee met een mooie winactie op ThrillZone: samen met de toppers van HarperCollins verlootten we een heus boekpakket met de reeks rondom Charlie Lager van Lina Bengtsdotter. Het pakket bestaat uit De vrouw die terug moest, De kinderen die het bos in gingen en De man die een vreemde was. Ok, now the moment you've all been waiting for...wie won?

- Maartje Versteeg

Van harte Maartje! Stuur je gegevens in via [email protected] en dan komt het pakket via de uitgever naar je toe!

Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.