Overslaan en naar de inhoud gaan

"Sleutel 17 is een zeer spannende, originele thriller waarbij wegleggen geen optie is!"

Zo sloot ThrillZone de recensie van Sleutel 17 van auteur Marc Raabe af. Klinkt als een boek die je gelezen moet hebben, toch? We hebben goed nieuws voor je: samen met A.W. Bruna verloten we 2 exemplaren van Sleutel 17!

Waarover gaat het boek? In de koepel van de Dom van Berlijn hangt een gruwelijk toegetakeld, bebloed lichaam. Met haar gespreide armen lijkt ze op een zwarte engel. Het is de prominente geestelijke dr. Brigitte Riss. Om haar hals draagt ze een mysterieuze sleutel waarop het cijfer 17 staat.

Rechercheur Tom Babylon heeft een persoonlijk belang bij de zaak: jaren geleden verdween zijn zusje Viola met precies deze sleutel.

Zijn ongebruikelijke aanpak van de zaak strijkt psychologe Sita Johanns, die iets te veel vragen stelt, tegen de haren in.

Wie heeft er meer te verbergen: Tom of de moordenaar?

We gaven samen met A.W. Bruna 2 exemplaren weg! Wie wonnen?

- Hans Kok

- Calla Vork

Van harte! Stuur je adresgegevens in via [email protected] en dan komt het boek naar je toe!

Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.