Overslaan en naar de inhoud gaan

UITSLAG WINACTIE!

Tijd voor wat winterse (ont)spanning met de nieuwe thriller van Suzanne VermeerNachtvorst. En samen met A.W. Bruna verlootten we 2 exemplaren onder jullie!

Waarover gaat deze nieuwe Vermeer-thriller? Volgens een Noorse mythe verdwijnen 15-jarigen in de bossen. Als Lieke hoort dat er weer een tiener is vermist, gaat ze op onderzoek uit.

Lieke Brouwer is in de voorjaarsvakantie bij haar familie in Noorwegen. Wanneer ze met een groepje vrienden gaat wildkamperen, verdwijnt een van hen. Er wordt al snel gespeculeerd over de Nachtvorst, die volgens de eeuwenoude mythe in de regio vijftienjarige kinderen laat verdwijnen.

Vijfentwintig jaar later wordt Lieke door haar vriendin Birgit gebeld. De Nachtvorst heeft weer toegeslagen. En deze keer is de zoon van hun vriendin Freya verdwenen. Lieke vertrekt naar Stavanger om samen met Birgit op onderzoek uit te gaan. Komt de waarheid nu eindelijk boven tafel?

Wie zijn de twee gelukkigen???

- Daniela Schreurs

- Astrid Randag

Van harte dames! Stuur jullie gegevens in via [email protected] en dan komt het boek naar je toe!

Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reacties

Yvonne maijenburg

5 december 2021 2:48

0

Ik krijg net bericht dat ik winnaar ben van deze actie.
Klopt dit?.
En hoe kom ik in bezit van het boek?
Vr groet Yvon

Leentje Lathouwers

5 december 2021 2:48

4

Zou heel graag deze boek uitlezen en in spanning lezen. De laatste tijd lees ik meer en meer thrillers.

0

Kan de actie wel liken maar niet delen. Jammer want ik wil wel graag meeloten

Blanken Anneke

5 december 2021 2:48

4

Lijkt me een heerlijk boek weer .

Kleinligtenberg Bianca

5 december 2021 2:48

0

Het verhaal lijkt me weer spannend. Zou het boek graag willen winnen. Mijn dochter heet ook Lieke. Leuke bijkomstigheid.

Blouw Christine

5 december 2021 2:48

5

Heerlijke boeken ,lees ze altijd in 1ruk uit.sommige zelfs 2 of 3x

Astrid Randag

5 december 2021 2:48

5

Helemaal blij dat ik 1 van de winnaars ben.
Heerlijk met dit weer op de bank met een spannend boek. Mijn gegevens heb ik al gemaild.
Bedankt !!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.