Overslaan en naar de inhoud gaan

UITSLAG WINACTIE TOM CLANCY

De nieuwste thriller in de Tom Clancy-lijn heet Kettingreactie en is geschreven door Mike Maden. Goed nieuws: we verlootten 2 exemplaren onder jullie!

De naam Tom Clancy zingt voor altijd door in de thrillerwereld, want de Amerikaan (hij overleed in 2013) was eigenhandig verantwoordelijk voor een nieuw subgenre; die van de technothriller. Boeken als De jacht op de Red October en De beer en de draak werden regelrechte klassiekers. 

Nu is er dus Kettingreactie. Waarover gaat het boek? Tijdens een vakantie in Barcelona loopt Jack Ryan jr. in een café een vriendin van vroeger, Renee Moore, tegen het lijf. Helaas heeft ze geen tijd om bij te praten en dus maken de twee een afspraak voor later op de dag. Maar vlak nadat Jack het café heeft verlaten, wordt het door een explosie verwoest. En hoewel hij nog probeert Renee te redden, komt hij te laat. Ze sterft in zijn armen, nadat ze nog één woord heeft gefluisterd: Sammler. Samen met de Spaanse geheime dienst gaat Jack jr. op zoek naar de daders van de aanslag. Intussen heeft zijn vader, president Jack Ryan, te maken met een heel andere crisis. Op de Stille Oceaan verdwijnt het ene na het andere containerschip compleet van de radar.

Wie won?

- Nina Haven

- JW Frijters

Van harte! Stuur jullie adresgegevens naar [email protected] en dan komt het boek naar je toe!

Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.