Overslaan en naar de inhoud gaan

Ook in 2022 komen er gelukkig weer genoeg thrillers uit waar je naar uit kunt kijken. Zo verschijnt bij A.W. Bruna op 4 januari De Das, een Scandithriller van een nieuw talent: Fredrik Persson Winter. Wie naar de omslag kijkt, zal wellicht aan een duistere rilling niet ontkomen. En wanneer je de tekst op de kaft bekijkt, is de conclusie; dit is een interessante thriller! En dat is een compliment waard, want er verschijnen de laatste jaren tig thrillers uit het hoge noorden en dan zie je soms door de bomen het bos niet meer. 

Elk jaar, in de nacht van 5 op 6 november, slaat hij toe, de Das. Een seriemoordenaar die inbreekt in de kelder van het huis van zijn prooi. Zijn slachtoffers worden de grond in gesleept en verdwijnen vervolgens spoorloos.

Wie is de Das? Wie schreef het boek? En wie of wat houdt zich schuil onder de grond? In deze blog lees je alvast een voorproefje.

Over de auteur: Fredrik Persson Winter is schrijver en podcastmaker. Hij schreef eerder jeugdliteratuur onder het pseudoniem Fredrik Persson en is een van de vaste medewerkers aan de succesvolle Zweedse podcast Fantastisk Podd over het schrijven van sciencefiction, fantasy en horror. De Das is zijn thrillerdebuut.

Benieuwd naar het boek? Hier lees je alvast een fragment.

 

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.