Overslaan en naar de inhoud gaan

Een nieuwe thriller van Lisa Jewell is aanstaande; 29 juni verschijnt Die nacht verdween ze van deze topauteur. Je kunt haar kennen van thrillers als Toen was ze weg en De mensen boven ons. Benieuwd? Lees dan eerdere recensies van haar thrillers hier.

‘Mam, er zijn hier wat mensen van school, ze vragen of ik nog even met ze meega. Voor een uurtje of zo, is dat OK?’

Zomer 2017: tienermoeder Tallulah heeft een date en daarom past haar moeder, Kim, op haar zoontje. Om elf uur ’s avonds stuurt ze haar moeder nog een berichtje. ’s Ochtends ontdekt Kim dat Tallulah niet in haar bed ligt. Vrienden vertellen dat ze haar voor het laatst gezien hebben op weg naar een feestje in een huis in het bos, Dark Place genaamd. Tallulah komt nooit meer thuis. 2018: wandelend in de bossen achter de school waar haar vriend net als rector is begonnen, ziet Sophie een bordje, vastgemaakt aan een hek. Een bordje waarop staat: GRAAF HIER…

Een cold case. Een verlaten landhuis. Een familie met een afschuwelijk geheim. Bereid je voor op een verslavende leeservaring met deze nieuwe thriller van Lisa Jewell.

Leuk om te weten dat Jewell, voordat ze switchte naar het thrillergenre, hele andere boeken schreef; ze was bekend om haar chicklits!

Nog meer weetjes...

  • Van Lisa Jewells boeken zijn wereldwijd al ruim 6 miljoen boeken verkocht
  • #1 New York Times & Sunday Times Bestseller
  • Lezers fa-vo-riet. Bizar veel recensies op Goodreads en Amazon met gemiddeld meer dan vier sterren
  • Hartstikke spannend, creepy en goed, en dat is alles wat een thriller moet zijn!
Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.