Overslaan en naar de inhoud gaan

Drugsorganisaties als het Medellin-kartel of Cali-kartel zijn letterlijk levensgevaarlijk. Voor normale burgers, maar zeker ook voor politieagenten die het op hen hadden voorzien. Laat staan voor infiltranten...

En dat is precies wat Robert Mazur deed; infiltreren in het Cali-kartel. Hij schreef er De verrader over, een boek dat op 11 augustus bij Xander Uitgevers verschijnt. En wij verloten samen met hen een exemplaar (dat wordt na 11 augustus verzonden!).

Waarover gaat De verrader

Het waargebeurde verhaal gaat over Robert Mazur, die jarenlang een dubbelleven leidde. Als doorgewinterde undercoveragent infiltreerde hij succesvol in het drugskartel van Pablo Escobar, en lukte het hem uiteindelijk om alle grote kopstukken uit de Colombiaanse maffia op te pakken. Maar daar eindigt zijn verhaal niet: drie jaar later gaat hij opnieuw undercover, met een nieuwe identiteit – terwijl er een prijs van een half miljoen op zijn hoofd staat. In Panama mengt hij zich in het beruchte Cali-drugskartel. Maar terwijl hij en zijn partner steeds dieper in de onderwereld doordringen, merkt Mazur dat hij gevaar loopt. Hij heeft het gevoel dat hij is verraden en moet uitzoeken door wie, voordat het te laat is.

De verrader is het adembenemende verhaal van de man die opnieuw zijn leven riskeert om de duistere en gewelddadige drugskartels een halt toe te roepen. Voor fans van De kooi, Undercover en Narcos.

Hoe maak je kans op dit exemplaar?

- Like en deel deze winactie op Facebook, de actie vind je op onze Facebookpagina (link hier)

- Tag in de comments onder het Facebookbericht een leesmaatje die dit levensgevaarlijke boek ook moet lezen...

Succes!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.