Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen plan B? Nou, die had Lee Child zeker wel in 2020 toen hij nadacht over 'hoe verder met Jack Reacher'? De protagonist ging toen al 24boeken mee en Child dacht dat het laatste uur van Reacher wel wat geslagen. En toen stapte zijn broer Andrew in. Erfenis veiliggesteld en door met deel #25 De wachtpost en daarna Liever dood dan levend

Laten we eerlijk zijn; de ene liefhebber was blij met deze voortzetting en de ander gruwelde ervan. Ook over de kwaliteit van de boeken waaraan Andrew meeschreef werd gedebatteerd. De gebroeders Child deert het niet. Ze gaan gewoon door en in oktober verschijnt hun derde collaboratie, Geen plan B.

Gerrardsville, Colorado. Een fataal incident. Twee getuigen. Een man ziet een vrouw zichzelf voor een bus werpen – duidelijk zelfmoord. De andere getuige is Jack Reacher. En hij ziet wat er werkelijk is gebeurd: een man in een grijze hoody en spijkerbroek, snel en stil als een schaduw, duwt het slachtoffer de dood in – voordat hij snel haar handtas grijpt en wegslentert. Reacher volgt de moordenaar te voet, niet wetende dat dit niet een willekeurige daad van geweld is. Hij maakt deel uit van iets veel groters… een sinistere, geheime samenzwering, met machtige mensen verstrikt in een uitgebreid complot dat geen ruimte laat voor fouten. Als er één stap in gevaar komt, moet de dreiging snel, stil en permanent worden verwijderd. Want als de dreiging Reacher is, is er geen plan B….

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.