Overslaan en naar de inhoud gaan

Het is bijna december, dus tijd voor...de ThrillZone Awards 2021! Een lichtpuntje in een bijzonder jaar, waarin gelukkig toch ook veel uitstekende thrillers uitkwamen. Als team ThrillZone staan we daar traditiegetrouw aan het eind van het jaar bij stil door de ThrillZone Awards uit te reiken. Een Award die er toe doet, getuige de reacties van uitgevers, auteurs én lezers! Én het is alweer de zesde editie! Vorig jaar wonnen J.D. Barker, Marieke Damen, Arjan Alberts en Ragnar Jonasson. Wie worden hun opvolgers?

We reiken vier Awards uit: de Beste Nederlandse Thriller, het Beste Nederlandstalige Thrillerdebuut, de Beste Vertaalde Thriller en het Beste Vertaalde Thrillerdebuut. Er zitten een aantal voorwaarden aan: het boek moet tussen 1 december 2020 en 1 december 2021 uit zijn gekomen en het moet gerecenseerd zijn op ThrillZone.

Team ThrillZone, bestaande uit 15 recensenten, bepaalt samen de Longlists. Vervolgens worden de Longlists verkort tot Shortlists en dan is het aan jullie als lezers, want dan mogen jullie stemmen! Vorig jaar werden er maar liefst 9.000 stemmen uitgebracht. En...wie stemt, maakt automatisch kans op een thrillerpakket! Vet toch?!

Rond 5 december worden de Longlists bekend gemaakt...hou de site in de gaten!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.