Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitslag winactie!

Natuurlijk ken je David Baldacci! Hij is een van 's werelds bekendste thrillerauteurs. Een van de series die de laatste jaren zeer succesvol bleek, is die met FBI-agente Atlee Pine in de hoofdrol. En ze is terug in Spiegelbeeld! Samen met de toppers van A.W. Bruna gaven we 2 exemplaren weg. 

Dertig jaar lang is ze voorgelogen over haar tweelingzus. Het is tijd voor de waarheid…

Al van jongs af aan leeft FBI-agent Atlee Pine in onzekerheid over wat er precies is gebeurd met haar tweelingzus Mercy. Het meisje werd op zesjarige leeftijd ontvoerd en is nooit meer teruggezien. De politie stond destijds voor een raadsel en ook Atlees eigen onderzoek levert lange tijd niets op. Nu heeft ze eindelijk het bewijs gevonden dat haar zus nog leeft. Maar om haar te vinden moet Atlee ver in het verleden duiken. Alles leidt terug naar een moedige daad die haar moeder ooit verrichtte. En niet iedereen wil dat de waarheid over wat er destijds is gebeurd boven water komt…

Wie zijn de winnaars?

- Yvi Beles

- Merel Vogel

Gefeliciteerd, stuur je adresgegevens even in via [email protected]!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Jennie hofmans

27 januari 2022 12:02

0

Ik heb van deze schrijfer nog niets gelezen,maar ik wil dit boek graag lezen,dit lijkt mij een heel spannend boek..

Wil Wiersma

27 januari 2022 12:02

5

Zou ik graag willen winnen niet alleen voor mij zelf maar ook voor mijn wederhelft die verwoedt lezer is van de David Baldacci reeks boeken. Dus dit zou een voltreffer zijn, ook gezien de decembermaand er aan komt een top cadeau voor ons 2.

Ludy Bregman

27 januari 2022 12:02

5

Van deze door mij geliefde auteur spreken alle hoofdpersonen mij aan. Heb met veel plezier al zijn boeken gelezen, op het 4e deel van Atlee Pine na. Verheug me erop deze ook te mogen lezen.

Petra Schipper

27 januari 2022 12:02

0

Tweelingen blijft een wonderbaarlijk iets.....hoe ver gaan ze voor eigenbelang.....doe graag mee

0

Het was Amos Decker, omdat de serie met dit personage zo heerlijk weg las, maar nu Atlee Pine er is, is zij het personage waar ik graag over lees. Misschien toch omdat zij die stoere, sterke vrouw met een geheimzinnig leven is.

5

Amos Decker allemaal gelezen, en verder ook veel andere. Ik doe graag mee aan deze actie voor het 4e boek van Atlee Pine 💞

0

Aloysius Archer lees ik het liefste. Dit komt misschien wel.omdat mijn trainer vroeger ook Aloysius heette. Ik doe graag mee

Irma van der Waarde

27 januari 2022 12:02

0

Durf het bijna niet te zeggen maar ik heb nog nooit een boek van David Baldacci gelezen, hoogste tijd dus om daar verandering in te brengen…………….hoop dat ik het boek mag winnen!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.