Overslaan en naar de inhoud gaan

Soms heb je van die boekomslagen, die direct aanspreken. Wie naar Het laatste feest van Clare Mackintosh kijkt, zal dat hebben; een intrigerende plaat van een huis, in het donker, omringd door rood als bloed. Het gaat om de nieuwste thriller van de sympathieke auteur en is het eerste deel met rechercheur Ffion Morgan in de hoofdrol. Het laatste feest verscheen onlangs en wordt uitgegeven door De Fontein. Wij gaven samen met hen een exemplaar weg!

Waarover gaat Het laatste feest? Wanneer de eigenaar van een aantal luxe vakantiehuizen dood in het meer drijft, blijken zo’n beetje alle bewoners van het oude dorp een motief te hebben.

De vakantiehuizen die Rhys Lloyd bezit aan de rand van het meer zijn een succes en op oudjaarsavond heeft hij het hele dorp uitgenodigd om champagne te drinken met hun rijke nieuwe buren. Maar rond middernacht drijft Rhys dood in het ijskoude meer. Op nieuwjaarsdag heeft rechercheur Ffion Morgan een dorp vol verdachten. Het kleine dorp is haar thuis, dus de verdachten zijn haar buren, vrienden en familie, Daarbij heeft Ffion zelf ook zo haar eigen geheimen. De leugens stapelen zich op en al snel is de vraag niet wíe Rhys dood wilde hebben maar wie hem uiteindelijk heeft vermoord…

Wie won...?

- Hanneke Pluijm

Van harte gefeliciteerd! Stuur je adresgegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

5

Er zijn verschillende thrillers maar wanneer ik moet kiezen : Gegijzeld.
De andere thrillers zijn even goed.
Ik heb het leesfragment gelezen van “Het laatste feest” en ben echt benieuwd naar gans het verhaal.

0

Wanneer ik moet kiezen dan kies ik Gegijzeld. De andere thrillers zijn even goed .
Ik heb het leesfragment gelezen van “ het laatste feest” en ik ben zeer benieuwd naar gans het verhaal

5

mea Culpa, ik zie jou, gegijzeld en een onmogelijke keuze. Mijn superster Clare heeft een nieuw boek en ik hoop dat het boek straks mijn brievenbus in glijdt!

5

mea Culpa, ik zie jou, gegijzeld en een onmogelijke keuze. Mijn superster Clare heeft een nieuw boek en ik hoop dat het boek straks mijn brievenbus in glijdt!

Leentje Adriaensen

28 maart 2024 9:20

5

Mea Culpa en ik zie jou twee van haar beste boeken vind ik. Ik hoop straks haar nieuwe boek te mogen vinden. Op mijn mat

5

Welke? Ze heeft al meerdere sterke thrillers geschreven, onder meer De donor, Mea culpa, gegijzeld en Valse hoop. Ik heb al haar boeken gelezen, ook Understudy, het boek dat ze samen met andere sterke vrouwen als B. A. Paris en Sophie Hannah schreef. Het laatste feest staat al een hele tijd op mijn verlang-behangrol, dus ik duim nu heel hard voor mezelf!

5

Mea culpa: kennismaking met schrijfstijl: wow!
Ik zie jou: goed geschreven: wat een verhaal!
Gegijzeld: kan het nog beter?
Een onmogelijke keuze: ander genre: nog steeds geweldig!

Marion Peeters

28 maart 2024 9:20

0

Ik heb nog nooit een boek van Clare Mackintosh gelezen. "Gegijzeld" en "ik zie jou" staan op mijn ntl lijst. Ik zou erg graag "laatste feest" winnen. Dan kom ik er ook achter of Clare ook 1 van mijn favoriete auteurs wordt

4

Ik zie jou, mea culpa en gegijzeld…..en nu duimen dat ik haar laatste boek mag winnen !

5

Mea Culpa en gegijzeld vond ik erg mooi.

Saskia Jacobs Labree

28 maart 2024 9:20

0

Mea Culpa, het debuut van deze schrijfster. Het is niet bij een boek gebleven....

0

Gegijzeld is een van de titels van de boeken die ze schreef.

5

Oooooh spannend! Vanaf haar debuut "Mea Culpa" hebben alle boeken van Clare Mackintosh mij Gegijzeld, en het zou fantastisch zijn als ik haar nieuwste pennenvrucht mag winnen, dan kan Het Laatste Feest beginnen!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.