Overslaan en naar de inhoud gaan

!!!!! WINACTIE WINACTIE !!!!!

Uitgeverij A.W. Bruna is er trots op en blij mee en dat is terecht! op 31 augustus 2021 verscheen de nieuwe thriller van Paula Hawkins in Nederland. De titel van de thriller is Een langzaam smeulend vuur. Hawkins kent de doorgewinterde thrillerliefhebber natuurlijk van Het meisje in de trein. Deze thriller betekende direct de doorbraak van Hawkins en kreeg bij ThrillZone *****.

Samen met A.W. Bruna verloten we 3 exemplaren van Een langzaam smeulend vuur onder jullie! 

Een langzaam smeulend vuur is een verhaal over bedrog, moord en wraak. Over drie vrouwen, die elkaar nauwelijks kennen, ieder met een andere band met het slachtoffer. Drie vrouwen die, om verschillende redenen, geplaagd worden door gevoelens van wrok. Die, of ze zich ervan bewust zijn of niet, erop gebrand zijn om het onrecht dat hun is aangedaan te wreken. En als het aankomt op wraak, zijn zelfs goede mensen tot heel slechte dingen in staat. Met haar kenmerkende, verslavende stijl vraagt Hawkins zich af: hoe lang kan een geheim smeulen voor het in vlammen opgaat?

Wat moet je doen om in aanmerking te komen?

- Like en share de winactie op onze Facebookpagina

- Tag een leesmaatje die ook mee moet doen!

- Extra winkans: volg onze Instagrampagina: thrillzone_boekrecensies

Succes!

Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reacties

VanDamme Sylviane

18 september 2021 10:49

0

Hallo,ben fan van deze schrijfster,zou enorm graag haar nieuwe boek lezen 😉🍀

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.