Overslaan en naar de inhoud gaan

Rachel Caine, bekend van haar thrillers Stillhouse Lake, Wolfhunter River, Killman Creek en het onlangs verschenen Bitter Falls (lees hier onze recensies), is overleden. Haar naasten maakten dit gisteren bekend via een bericht op Facebook.

De schrijfster, met de echte naam Roxanne Conrad, overleed na een ziektebed (27 april 1962 - 1 november 2020). Ze leed aan een agressieve vorm van kanker. De Texaanse werd bekend door de Stillhouse Lake serie in Nederland, maar schreef veel meer. Onder andere fantasy en young adult. Ze schreef 56 boeken die miljoenen keren werden verkocht.. Met recht een bestsellerauteur dus. 

De Stillhouse Lake serie, met hoofdpersoon Gwen Proctor, is in Nederland uitgegeven door Karakter Uitgevers. Er is nog één deel niet vertaald en dat is Heartbreak Bay. Roxanne Conrad 1962 - 2020.  

Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.