Overslaan en naar de inhoud gaan
iv class="row"> Erik Betten brengt over een tijdje zijn derde thriller uit: Schaduwspoor. Na Quarantaine, een boek dat tegenwoordig enorm actueel is, en De prijs is dit zijn derde boek als volwaardig thrilleraueur. Na een dystopisch boek, een boek over een gevaarlijke game gaat zijn derde boek wederom een andere kant op. Wij zijn benieuwd! Lees overigens hier onze recensies nog eens terug, evenals een verslag van de boekpresentatie van De prijs én de columns die de Fries voor ons schreef. Waarover gaat Schaduwspoor? Het is het nieuws van de dag: tussen Amsterdam en Rotterdam zien steeds meer mensen een oude stoomtrein over het spoor razen. Mensen die instappen verdwijnen spoorloos… Amateurpodcastmaker Clemens van der Geest wacht al tijden op een goed verhaal om haar show nieuw leven in te blazen, en springt boven op de geheimzinnige waarnemingen. Maar er zit meer achter de geestverschijningen dan haar lief is. Haar familie bewaart een geheim dat teruggaat tot een fatale rit in 1882... een geheim dat wel eens de sleutel kan zijn tot de verdwijningen. Erik Betten (Leeuwarden, 1976) is historicus en journalist en heeft een reeks boeken geschreven over geschiedenis, het landschap, kunst en cultuur. Hij schrijft zowel in het Nederlands als in het Fries. In 2018 maakte hij zijn debuut met de bloedstollende thriller Quarantaine, die hem de BookSpot Schaduwprijs opleverde. Een jaar later verscheen zijn tweede zinderend spannende fictieboek: De Prijs. Schaduwspoor verschijnt bij Luitingh-Sijthoff.  
Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.