Overslaan en naar de inhoud gaan

De nieuwe Lord of the Rings TV-serie verschijnt September 2022 op Amazon. Fans van de werken van Tolkien kunnen na de avonturen van Bilbo, Frodo en Sam opnieuw hun hart ophalen bij een serie die zich richt op de gebeurtenissen ver voor de Hobbit.

De Lord of the Rings tv serie, opgepikt door Amazon in 2017 voor zo'n 250 miljoen dollar, wordt in september op de streamingdienst van Amazon verwacht. Volgens Variety liggen de totale kosten voor de productie van het eerste seizoen rond de 465 miljoen dollar, wat het de duurste serie ooit maakt. Ter vergelijking; volgens Variety zijn de kosten van afleveringen van The Mandelorian of Game of Thrones zo'n 15 miljoen dollar per stuk.

De serie richt zich op Tolkien's second age en zal zich enkele duizenden jaren voor de Hobbit en Lord of the Rings afspelen.

Is het dan allemaal onbekend?

Nee, fans van Tolkien's Silmarillion zullen een goed beeld hebben wat deze tijdsgeest inhoudt. Een van de bekendste evenementen van deze periode is Sauron die in het geheim de ring smeedt en zijn macht steeds verder uitbreidt. Helaas is er verder wel nog weinig bekend over het verhaal en zullen we de eerste beelden af moeten wachten om een beter beeld te krijgen.

Afbeelding
Lord of the rings High res

Op dit moment kunnen we helaas alleen maar afwachten totdat er meer bekend gemaakt wordt. Kan je echter niet wachten om weer op avontuur te gaan in Midden Aarde dan zijn er gelukkig altijd nog de boeken. Onlangs heeft Boekerij (gelukkig) de boeken opnieuw uitgebracht. Voor wie de boeken dus nog niet heeft gelezen is er nog ruim de tijd om je te verliezen in de Gouw alvorens we op een nieuw avontuur gaan.

on an adventure gif

 

Afbeelding
Dennis
Dennis Scheerman
Als kleine jongen las ik elk boek wat iets met draken, ridders of andere fantasy gerelateerde onderwerpen te maken. Een brief voor de koning, Harry Potter en alles daar tussen in werd verslonden. Naar mate ik ouder werd kwamen daar steeds meer thrillers bij. Nu de mazzel dat ik deze twee genres mag recenseren voor Thrillzone.

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.