Overslaan en naar de inhoud gaan

De Vleermuizen vliegen deze maand weer uit en deze keer zijn het er drie. Deze thrillerprijzen, bestaande uit de Gouden, Zilveren en Bronzen Vleermuis, worden op 24 oktober uitgereikt door Jan Slagter.

Shortlist MAX Bronzen Vleermuis 2021

Op 10 september j.l. is de longlist voor de MAX Bronzen Vleermuis 2021 gepubliceerd. De jury, bestaande uit Cees van Rhienen (voorzitter), Joke Gijse, Maryam Thomasse, Lieselotte Danneels, Marieke da Conceicao, Sabrina Verschaeve, Marcel van Delft en Ingrid Poisson heeft inmiddels de volgende stap gezet: het bepalen van de shortlist van genomineerde debuutthrillers. De uiteindelijke winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens ons boekenfestival op 24 oktober a.s. De MAX Bronzen Vleermuis zal aan de winnaar worden uitgereikt door de directeur van Omroep MAX, Jan Slagter.

De shortlist (in alfabetische volgorde)

1. Alleen van Barbara De Smedt
2. De vermiste meisjes van Kyle Perry
3. Hou het stil van Wim Bax
4. Klaverblad van Floris Kleijne
5. Lenoir van Bas Haan
6. Nachtmerrie van Winchester McFly

Shortlist MAX Gouden Vleermuis 2021

Op 10 september j.l. is de longlist voor de MAX Gouden Vleermuis 2021 gepubliceerd. De jury, bestaande uit Cees van Rhienen (voorzitter), Heleen van der Velde en Guy Doms heeft inmiddels de tweede stap gezet: het bepalen van de shortlist van genomineerden. De uiteindelijke winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens ons boekenfestival op 24 oktober a.s. in Stadstheater Zoetermeer. De MAX Gouden Vleermuis zal aan de winnaar worden uitgereikt door de directeur van Omroep MAX, Jan Slagter.

De shortlist (in alfabetische volgorde)

1. Toni Coppers, Belgische auteur
2. Guido Eekhaut, Belgische auteur
3. Nicci French, Engelse auteur
4. Corine Hartman, Nederlandse auteur
5. Loes Den Hollander, Nederlandse auteur
6. Arnaldur Indriðason, IJslandse auteur

Shortlist MAX Zilveren Vleermuis 2021

Op 10 september jl. is de longlist voor de eerste MAX Zilveren Vleermuis 2021 gepubliceerd. De jury, bestaande uit Cees van Rhienen (voorzitter), Guy Doms (coördinator), Heleen van der Velde, Karin Bisschops, Caroline Kuiper, Miriam Bakker, Anneke van Ieperen, Wendy Struyf, Moon Kager, Joop Liefaard en Kees van Duyn, heeft inmiddels de tweede stap gezet; het bepalen van de shortlist van genomineerde beste thrillers. De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens ons boekenfestival op 24 oktober a.s. in het Stadstheater Zoetermeer. De eerste MAX Zilveren Vleermuis zal aan de winnaar worden uitgereikt door de directeur van Omroep MAX, Jan Slagter.

De shortlist (in alfabetische volgorde)

1. De Russische connectie van Gerrit Barendrecht
2. Drie jaar van Anders Roslund
3. Het rode dossier van Ronald van der Pol
4. Minnaar van Ilse Ruijters
5. The Gray Man, Onder schot van Mark Greaney
6. Verdwenen van Ingrid Oonincx

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.