Overslaan en naar de inhoud gaan

Het is begin december en de temperatuur daalt langzaam tot het vriespunt. Sinterklaas heeft de kinderen overladen met cadeaus en snoepgoed en bevindt zich inmiddels op een verlaten oceaan halverwege Spanje. Als ik 's avonds door de gure wind een rondje maak met de hond, zie ik de eerste kerstbomen verschijnen in de huiskamers. Het is weer tijd voor kaarsjes en warme chocolademelk, maar de december maand kan ook stressvol zijn. Die lege plek onder de kerstboom is natuurlijk bedoeld voor dat ene speciale cadeau dat je wilt kopen voor je dierbare, maar je kan natuurlijk niet weer aankomen met een paar kerstsokken van de Hema. Wat is dan wel een bijzonder en persoonlijk cadeau? Natuurlijk... een boek.

We vroegen daarom onze redactie leden om een tip en een wens voor onder de boom te geven. De aankomende dagen zullen we nieuwe tips en wensen toevoegen, houdt deze pagina en onze socials dus in de gaten!

Bjorn

Orphan XTIP: 

Als je op zoek bent naar een meer voor mannen boek heb ik misschien wel een goede tip en dan bedoel ik niet de Playboy. De boeken rondom Orphan X, oftewel Evan Smoak, bevatten zoveel actie dat het lezen ervan gelijk staat aan een pittige workout en dat is met de feestdagen geen overbodige luxe. Gebruik wel stevig cadeaupapier want deze boeken staan bol van de actie. Deze serie, die is geschreven door Gregg Hurwitz, omvat inmiddels zes delen. Dus als het cadeau aanslaat zit je de komende jaren gebijteld.

 

 

 

 

Lijst van de rechterWENS:

Mocht mijn liefste stiekem meelezen... De nieuwste John Grisham, De lijst van de rechter, lijkt mij top!  En de reden hiervoor is simpel: met Grisham zit je altijd goed.

 

 

 


Lieselotte

Lenoir - Bas HaanTIP:

Het boek die ik aanraad voor onder de kerstboom?

Hierbij moet ik meteen denken aan de boeken die ik zelf gelezen heb dit jaar en die ik cadeau wil doen aan mijn vader. Het boek die ik zou tippen is Lenoir van Bas Haan. Omdat dit de thriller is die mij het meest verrast heeft in 2021. Af en toe kom je een debuut of schrijver tegen die je zodanig inneemt dat je nadat je de laatste pagina hebt omgeslagen spijt hebt dat het boek uit is. Dit was voor mij zo’n boek.

 

 

 

 

Anja Feliers - SchaduwenWENS:

Het boek dat ik zelf graag onder de kerstboom zou krijgen?

Dat is niet moeilijk. Ik wil heel graag onder de kerstboom de nieuwe Anja Feliers - Schaduwen. Ik ben grote fan van haar en van de moment dat er een nieuw boek in de rekken ligt moet ik het boek hebben. Feliers en Slaughter zijn dan ook nog de enigste schrijvers waar ik de boeken nog op papier koop.

Afbeelding
Dennis
Dennis Scheerman
Als kleine jongen las ik elk boek wat iets met draken, ridders of andere fantasy gerelateerde onderwerpen te maken. Een brief voor de koning, Harry Potter en alles daar tussen in werd verslonden. Naar mate ik ouder werd kwamen daar steeds meer thrillers bij. Nu de mazzel dat ik deze twee genres mag recenseren voor Thrillzone.

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.