Overslaan en naar de inhoud gaan

Vandaag maken we weer even een uitstapje wat betreft onze recensies!

Via Studentendrukwerk zijn wij op zoek gegaan naar gepersonaliseerde mokken en visitekaartjes. Als men puur en alleen naar de naam van de website zou kijken, dan zul je niet direct verwachten dat ook die producten door hen geleverd kunnen worden. Maar Studentendrukwerk is van veel markten thuis.

Want de website maakt veel producten die geschikt zijn voor studenten. Te denken valt dan aan: verslagen, scripties, boeken, multomappen, notitieblokken en readers. Nooit geweten dat die mogelijkheden er zijn. Als je interesse hebt in het laten afdrukken van een van deze producten dan krijg je als klant de keus om het product direct te uploaden of voor een prijsberekening. Aan de hand van al jouw wensen, krijg je de prijs te zien. Erg fijn! Niet alleen voor studenten, want iedereen wil graag weten waar hij aan toe is toch? Want wellicht op basis daarvan maak je dan toch nog andere keuzes.

Naast dit drukwerk, kun je het zo gek niet bedenken of het kan bij Studentendrukwerk uitgezocht worden. Zo kwamen we flyers en makelaarsborden tegen, maar o.a. ook bierviltjes, mondkapjes, kalenders, banners, T-shirts en tegeltjes zijn verkrijgbaar.

En of dat al niet genoeg is zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van fotografische afdrukken. Van losse afdrukken tot vergrotingen en van canvas tot foto’s op hout en daarbinnen zijn nog vele keuzes mogelijk. Het is een bezoek aan de site waard om eens te kijken naar de mogelijkheden.

Zoals gezegd waren wij op zoek naar mokken en visitekaartjes. Als je naar de website gaat en zoekt op mokken krijg je de keus uit een blanco ontwerp of ontwerpen bekijken. Bij deze laatste optie krijg je allemaal voorbeeld sjablonen waar je foto’s in kunt voegen. Als jij je keus hebt gemaakt, dan kun je een foto uploaden. Dit ging razendsnel. Daarna kun je iedere gewenste foto uploaden en toevoegen aan de mok door de foto te selecteren en naar een positie op de mok te klikken. Verder heb je de mogelijkheid om tekst, decoratie en achtergronden toe te voegen. De keuze is reuze! Je kunt een 3d voorbeeld weergave bekijken. Een erg mooie toevoeging en dit geeft zeer gedetailleerd aan hoe het er uit komt te zien. Tevreden? Bestellen maar!

Bij het uitzoeken van de visitekaartjes ging alles ook als een trein. Je krijgt direct twee opties: direct online ontwerpen van je visitekaartjes of als je bijvoorbeeld via CANVA of een ander programma iets hebt gemaakt kun je dat via PDF uploaden en direct de prijs bereken. Wij kozen voor deze laatste optie.

Na tal van keuze mogelijkheden als staand/liggend, papierkeuze, enkel of dubbelzijdig etc. krijg je een prijs te zien. Op basis daarvan heb je zelf nog de keus om eventueel opties te wijzigen. Is alles naar wens? Dan voeg je het product toe aan je winkelmandje en na betaling kun je direct je pdf uploaden of voor 20 euro kun jij je PDF laten controleren.

Het bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Na de keuze van de producten te hebben gemaakt hadden we binnen 5 minuten de bestelling geplaatst en betaald via IDEAL.
En twee dagen later hadden wij twee prachtige mokken en de visitekaartjes in huis.

Mocht je toe zijn aan wanddecoratie, drukwerk, mokken of gepersonaliseerde fotomaterialen dan raden we je zeker een bezoek aan Studentendrukwerk aan, want voor een studentenprijs krijg je hoogwaardige kwaliteit en goede snelle service!

Afbeelding
Linda
Linda van de Velde
Mijn naam is Linda van de Velde – de Vries, geboren en getogen in 1985 in Leeuwarden.
Ik ben getrouwd met Marinus en samen hebben wij twee prachtige dochters.
Kinderen hebben mijn hart gestolen, hun onbevangenheid en hun gedrag heeft me altijd erg gefascineerd.
Ze zitten boordevol fantasie en leven vanuit hun gevoel.
Hoe mooi is dat? Dat zijn wij als volwassenen een beetje verleerd.
Ik ben leerkracht in het speciaal onderwijs voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis en slechthorendheid.
Daarnaast heb ik sinds ’21 mijn eigen praktijk als kinder- jongeren- en opvoedcoach en werk ik veel met emotionele uitdagingen en gedrag.

In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, wielrennen, gravelen, winkelen, gezelligheid met familie en vrienden en lees ik graag een boek.
Heerlijk dat je vanuit je luie stoel op reis kunt naar verre oorden en allerlei karakters en personages leert kennen. Daar kan ik onwijs van genieten!
Ik geniet van het recenseren voor Thrillzone en vind het leuk om af en toe zeer verrast te worden door nieuwe debuten.

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.