Overslaan en naar de inhoud gaan

Januari is de meest deprimerende maand van het jaar; koud, donker, guur. Uitgevers A.W. Bruna en Cargo moeten gedacht hebben; wij brengen wat licht in de duisternis en bombarderen januari tot 'De maand van de Scandinavische thriller'. Het is inmiddels zelfs al een klein beetje traditie. Bij ThrillZone is het altijd Scandi-tijd, getuige de vele recensies van boeken uit het noorden. Maar een complete maand eraan wijden is natuurlijk supertof! En het is ook de maand met nieuwe uitgaves, zoals Paradijs van Jens Lapidus. Genoeg om van te genieten dus.

En voor deze gelegenheid hebben de uitgevers de handen ineengeslagen en een heus Scandi-magazine uitgebracht. Daarin vind je interviews, korte verhalen en andere interessante artikelen. Het magazine kun je bij je boekhandel krijgen, maar is inmiddels ook digitaal beschikbaar. Het lezen waard! Wil je meer informatie over deze speciale maand, kijk dan eens op de site van A.W. Bruna.

En wil je nóg meer informatie over de Scandi-thriller? Dan lees je ook het eerste deel van het Scandi-magazine, dat vorig jaar januari verscheen. Dat doe je hieronder. En...wist je dat ThrillZone daaraan meewerkte met een artikel over de achtergrond van dit geweldige subgenre?

Document

 

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.