Overslaan en naar de inhoud gaan

Familiebezoekjes worden een stuk ongemakkelijker als je vermoedt dat je zwager een moordenaar is…

Dat is een heerlijke binnenkomer! Niet iedereen staat op even goede voet met zijn/haar zwager en bovenstaande geeft daar een compleet nieuwe wending aan. Maar dat is aan Darby Kane wel toevertrouwd. Darby Kane is het pseudoniem van een voormalig advocate en bekroond auteur van romantische spanning. Haar thrillerdebuut De perfecte echtgenote werd lovend ontvangen en werd een internationale bestseller. Haar nieuwste thriller heet Eerlijk duurt het langst en verschijnt 4 oktober bij Uitgeverij Volt.

Elisa Wright leidt een fijn en comfortabel leven in een mooie, rustige stad. Althans, dat was zo, maar nu heeft ze iets ontdekt waardoor ze ervan overtuigd is dat haar zwager Josh een moordenaar is. Zijn verloofde is enkele maanden terug van de ene op de andere dag verdwenen, en hoewel hij beweert dat ze hem verlaten heeft, vermoedt Elisa nu dat er meer aan de hand is. Zeker aangezien de vrouw met wie hij daarvoor getrouwd was om het leven is gekomen door een ongeluk – of iets wat een ongeluk leek. En nu blijkt hij alweer een nieuwe vriendin te hebben. Elisa vreest voor de veiligheid van deze nieuwe vrouw en is vastberaden om erachter te komen wat er is gebeurd met haar vriendin, de vermiste verloofde van Josh. Maar dat betekent dat ze haar eigen familie moet onderzoeken, en daar is uiteraard niet iedereen blij mee.

‘Kane hield mijn aandacht het hele boek vast […] tot en met de laatste twist, die ik totaal niet zag aankomen.’ – New York Times
 

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

sabine Martinez

29 maart 2024 7:15

4

Elisa, getrouwd en moeder van een zoontje, maakt zich zorgen om haar verdwenen vriendin Abby.
Abby was verloofd met de zwager van Elisa: Josh.
Josh, beweert dat abby hem verlaten heeft maar elisa zet haar vraagtekens bij dit verhaal. josh is al eerder getrouwd , maar zijn vrouw is omgekomen door een mysterieus ongeval. na wat onderzoek vertrouwd Elisa haar zwager niet meer en is vastbesloten om abby te vinden en erachter te komen of Josh iets te maken heeft met haar verdwijning. echter moet ze dan haar man, broer van Josh, ook overtuigen van haar verdenking. dat zal niet zo gemakkelijk zijn....

Het is een goede psychologische Thriller. heerlijk spannend maar gelukkig niet zo bloederig waar ik soms de rillingen van krijg en niet verder wil lezen. het leest lekker vlot weg en komt geloofwaardig over.
zodra je eenmaal begint wil je blijven lezen. genoeg verassingselementen erin verwerkt.
het verhaal pakt je en sleept je mee.
dit was mijn eerste kennismaking met Darby Kane maar nu ik kennis gemaakt heb met haar schrijfstijl zal ik zeker nog iets van haar gaan lezen.
ik geef het dan ook 4 sterren

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.