Overslaan en naar de inhoud gaan

Afgelopen week verscheen de nieuwe spannende Young Adult-thriller van Daniëlle Bakhuis, met de spannende titel De bloedzomer van 1997. Alleen de titel én de cover maken de lezer al nieuwsgierig. Ken je Bakhuis nog niet? 

Daniëlle Bakhuis (1982) werkt sinds haar achttiende in de journalistiek. Na haar column in meidentijdschrift Fancy, werkte ze als freelance redacteur voor onder andere Cosmopolitan en CosmoGIRL. Daarnaast schreef ze al veelboeken, waarvan de razendspannende YA-thrillers De eliminatie en De executie bij Best of YA verschenen. Ze bezoekt wekelijks scholen om leerlingen te vertellen over haar werk als schrijver en haar boeken. Nieuwsgierig naar onze recensies van haar boeken? Klik dan op deze link!

Haar nieuwste boek heet dus De bloedzomer van 1997 en dat belooft een nagelbijtend spannend boek te worden. Waarover gaat deze YA-thriller? 

Na Clownsnacht en Het huis zonder einde schreef Daniëlle Bakhuis opnieuw een verhaal om van te gruwelen. Vijfentwintig jaar geleden werd Westerdam geteisterd door een reeks bloederige moorden. Er wordt gefluisterd dat Dirtbag het op tieners heeft voorzien. Er wordt ook gefluisterd dat niemand veilig is… Jason, Laura, Alice, Denise, Monica, Edward en Joyce: allemaal zijn ze bang dat zij de volgende zullen zijn. De bloedzomer van 1997 is een ijzingwekkende slasher zonder smartphones, Netflix en internet, maar mét creepy urban legends als Elisa Day en de moordenaar op de achterbank.

De bloedzomer van 1997 is een heerlijk enge Halloween-titel van de queen of horror met gruwelijk mooie zwart-witillustraties van Sophie Pluim.

ISBN 9789000385522 I Uitgever Unieboek | Het Spectrum I 136 pagina's

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.