Overslaan en naar de inhoud gaan

Zin om lekker griezelen en om in de Halloweensferen te komen? Dan is De bloedzomer van 1997 van Daniëlle Bakhuis écht wat voor jou! Het boek verscheen onlangs en is 'jeugdhorror'. Samen met Unieboek verlootten we 1 exemplaar onder jullie!

Waarover gaat De bloedzomer van 1997

Na Clownsnacht en Het huis zonder einde schreef Daniëlle Bakhuis opnieuw een verhaal om van te gruwelen. Vijfentwintig jaar geleden werd Westerdam geteisterd door een reeks bloederige moorden. Er wordt gefluisterd dat Dirtbag het op tieners heeft voorzien. Er wordt ook gefluisterd dat niemand veilig is… Jason, Laura, Alice, Denise, Monica, Edward en Joyce: allemaal zijn ze bang dat zij de volgende zullen zijn. De bloedzomer van 1997 is een ijzingwekkende slasher zonder smartphones, Netflix en internet, maar mét creepy urban legends als Elisa Day en de moordenaar op de achterbank.

De bloedzomer van 1997 is een heerlijk enge Halloween-titel van de queen of horror met gruwelijk mooie zwart-witillustraties van Sophie Pluim.

Wie won?

- Helma Hilkens

Van harte Helma! Stuur je adresgegevens in via info @ thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.