Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor de gelouterde thrillerliefhebbers behoeft de naam Tom Clancy geen introductie. Welnu, ken je deze auteur niet? Check dan ons achtergrondartikel over de Amerikaan nog even. Clancy was de man die ons de technothriller bracht. Met klassiekers als De jacht op de Red October en De Beer en de Draak wordt hij gezien als de ingenieur van het genre. Helaas overleed hij in 2013. Zijn erfenis werd echter doorgezet met titels van co-auteurs. Benieuwd naar alle recensies? Dat zijn er nogal wat en die vind je hier. En de nieuwste telg in dat rijtje is Don Bentley. Hij schreef Tom Clancy Doelwit die onlangs verscheen bij A.W. Bruna.

De jacht op Jack Ryan jr. is geopend…

Jack Ryan jr. helpt als een vriendendienst de CIA bij een operatie in Tel Aviv. Het zou een simpel klusje voor een ervaren spion als Jack moeten zijn, totdat een man met een mes een Amerikaanse vrouw en haar zoontje aanvalt. Jack redt haar leven, maar verraadt daarmee zijn identiteit. De aanvaller blijkt bovendien deel uit te maken van een internationaal team van huurmoordenaars. Om te achterhalen wie er achter de aanslag zit en waarom moeder en zoon moesten worden gedood, gaat Jack het gevecht aan met een levensgevaarlijke tegenstander. Zonder dekmantel en in vijandig gebied is hij volledig op zichzelf aangewezen…

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.