Overslaan en naar de inhoud gaan

Zin om een heerlijke thriller te winnen?! Nou, dat kon bij ons! Samen met Luitingh-Sijthoff gaven we 1 exemplaar van Kinderspel weg. Het is de nieuwste thriller van Paul Cleave

Waarover gaat Kinderspel? In Kinderspel komt een goedbedoelde grap van misdaadschrijverskoppel Cameron en Lisa Murdoch hun duur te staan. Hun zoon verdwijnt en de Murdochs staan bovenaan de verdachtenlijst.

Tijdens de tournee ter promotie van hun boek grappen de succesvolle misdaadschrijvers Cameron en Lisa Murdoch dat niemand zo goed met een misdaad weg zou kunnen komen als zij – het is tenslotte hun werk. Dus als hun 7-jarige zoon Zach vermist wordt, vragen de politie en het publiek zich natuurlijk af of ze eindelijk hebben besloten te bewijzen wat ze al die tijd hebben gezegd; proberen ze aan te tonen hoe ze de perfecte misdaad kunnen plegen?

Nou...wie won?

- Mirjam Brondsema-Wierenga

Van harte! Stuur je adresgegevens in via [email protected] en dan komt het boek naar je toe.

 

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.