Overslaan en naar de inhoud gaan

Het was Chris Ryan-week op ThrillZone! En dat vierden we door een mooie winactie samen met Boekerij te organiseren. We verlootten één exemplaar van zijn nieuwe thriller Verstoten

P.s. let op: wij benaderen de winnaar nooit via een persoonlijk bericht of via Facebook, maar via een bericht op onze eigen website.

Waarover gaat Verstoten? Nadat SAS-onderofficier Jamie ‘Geordie’ Carter eigenhandig heeft ingegrepen bij een dodelijke terroristische aanslag in Mali, wordt hij bestempeld als ‘lone wolf’ door jaloerse hogere officieren. Het maakt hem een buitenstaander in de eenheid. Carter krijgt een tweede kans met een volgende missie: het vinden van een verdwenen SAS-held genaamd David Vann, die inmiddels als schurk bestempeld wordt.

Vann werd uitgezonden naar Afghanistan om lokale rebellen te trainen om tegen de Taliban te vechten. Maar sindsdien is het stil en hebben de geplande aanvallen op belangrijke doelen niet plaatsgevonden. Carter volgt Vann door Afghanistan en Tadzjikistan en ontdekt de betrokkenheid van de kwaadwillende soldaat bij een samenzwering die tot ver voorbij het Midden-Oosten reikt, en een dreigende aanval die fatale gevolgen kan hebben voor de hele wereld.

Wie won?

- Anneliese de Waal

Van harte! Stuur je gegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.