Overslaan en naar de inhoud gaan

A.W. Bruna kondigt trots de samenwerking tussen Willem Asman en Marcel van de Ven aan. De collaboratie moet leiden tot een thrillertrilogie, waarvan deel één gepland staat voor het najaar van 2022.

Met Marcel van de Ven als dé undercover- en opsporingsexpert en Willem Asman als gelauwerd thrillerauteur is volgens de uitgever een uniek nieuw schrijversduo opgestaan. Hun rauwe, realistische en actuele boekenserie volgt een specialistisch politieteam in hun strijd tegen de georganiseerde zware misdaad.

In de trilogie jaagt een uiterst geheim team van specialisten op een complex doelwit binnen de georganiseerde misdaad dat zich op een ondenkbaar niveau van de samenleving bevindt. De internationale dreiging voert de druk binnen het team nog verder op. Hun missie confronteert hen met de vraag wat gevaarlijker is: de onderwereld óf de bovenwereld?

WILLEM ASMAN is een van de meest gerespecteerde hedendaagse Nederlandse thrillerauteurs. Van origine is hij jurist, en werkte hij vijftien jaar voor Oracle. In 2006 debuteerde hij met De Cassandra Paradox. Hij publiceerde reeds zeven thrillers. Voor zijn bestseller Enter, het eerste deel van de Rebound-trilogie, werd hij bekroond met de Gouden Strop. Lees hier onze recensie.

MARCEL VAN DE VEN maakte jarenlang deel uit van de Unit Specialistische Operaties, waar hij wereldwijd geheime, risicovolle undercoveroperaties uitvoerde in de strijd tegen zwaar georganiseerde misdaad en terrorisme. Hij trad op als onderhandelaar bij gijzelingen en ontvoeringen. In 2020 verscheen zijn bestseller De Kooi (lees hier onze recensie). Hij is als operationeel leidinggevende betrokken bij het tv-programma Hunted

(Copyright foto van Willem Asman: Martijn van de Griendt, met toestemming van A.W Bruna. Bron tekst: A.W. Bruna)

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.